Info-Egypte.nl


Reisinformatie Egypte

Main Page Content:

Ad Google

Egypte vakantie

Populaire Egyptische badplaatsen zijn Hurghada, Dahab, El Gouna, Marsa Alam, Sharm el Sheikh en Taba. Met een gemiddelde temperatuur van 35 graden Celcius zijn de zomers hier erg warm. In de winter is de temperatuur er juist aangenaam en daarmee is dit de beste periode om deze badplaatsen te bezoeken.

De kust van Egypte aan de Rode Zee is een zeer populair bestemming bij duikers en watersportbeoefenaars. De onderwaterwereld is er bijzonder mooi en daarnaast is het zeewater altijd aangenaam warm. In de zomer loopt de zeewatertemperatuur zelfs al gauw op tot bijna 30 graden Celcius.

Populaire bestemmingen in Egypte


Dahab

Dahab is beroemd vanwege de ideale wind- en zeecondities voor windsurfen. Direct voor de kust liggen vele riffen waardoor duiken en snorkelen ook zeer populaire sporten zijn die in Dahab worden ondernomen.
Dahab

El Gouna

De badplaats bestaat uit eilanden die met elkaar zijn verbonden door bruggen. Hierdoor staat El Gouna ook wel bekend als het Venetie van Egypte.
El Gouna

Hurghada

Hurghada is uitgegroeid tot het internationale centrum voor watersporten, en één van de belangrijkste Egyptische toeristenbestemmingen aan de kust van de Rode Zee.
Hurghada

Marsa Alam

De badplaats Marsa Alam ligt in het oosten van Egypte aan de kust van de Rode Zee. Deze voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot een moderne badplaats met vele luxe resorts. De meeste hotels en resorts in Marsa Alam hebben een privé-strand voor hun gasten, waardoor je vanuit jouw accommodatie zo de Rode Zee in loopt. De resorts hebben luxueus ingerichte accommodaties waar je tijdens je vakantie heerlijk kunt verblijven.
Marsa Alam is een uitstekende bestemming om er te duiken en te snorkelen. Vanuit Marsa Alam is een rechtstreekse wegverbinding met de Nijlvallei waardoor je makkelijk excursies naar Aswan, Edfu, Ko Ombo, Luxor, en Aboe Simbel kunt ondernemen.
Marsa Alam

Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh is het vakantieoord aan de Rode Zee voor duiken (scuba diving) en snorkelen. Het juweel van de Sinai, met haar geschiedenis die vele duizenden jaren teruggaat in de tijd, is een van de beste vakantiebestemmingen van Egypte voor gezinsvakanties en culturele reizen.
Sharm El Sheikh

Links
Main site navigation end
-

Advertentie

 

Thomas Cook naar Egypte Scherp geprijst bij Thomas Cook. Zonvakanties Egypte.Rondreis in Egypte Ontdek Egypte en Sinai met Sawadee.Zonvakantie Egypte Vakantie naar Hurghada. Boek de mooiste vakanties online.Vakantie Egypte Naar Sharm el Sheikh? Groot aanbod, lage prijzen.Egypte Reis Bouw je eigen Egypte-reis. Individuele rondreis op maat.-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
Locale tijd - het weer

Tijd in CairoHet weer in Egypte

Klik hier voor weersvoorspelling in Caro, Egypte

- -

Advertentie

 

Egypte Lastminute Nu supervoordelig naar Egypte. Boek veilig en snel op Tui.nl!Vakantie Egypte Bekijk hier jouw reis naar Egypte Jouw vakantie goed geregeld.Rondreis Egypte Ontdek het land van de farao's met Djoser Reizen.Vliegtickets Egypte Beoordeeld als beste site van NL. WTC = Goedkope Vliegtickets.Vakantie Egypte Privereis op maat, familiereis of zonnige strandvakantie naar Egypte.-

Advertentie

-

Advertentie

-

Advertentie

-
 
- -

Advertentie


Advertentie